150 mensen eten spaghetti ten voordele van hope For Nathalie

DUFFEL/HOVE – Lekker eten, een schitterende zaal vol met mensen met het hart op de goede plaats en dan nog gezellige muziek erbij door saxofonist Danny Dexter. Meer moet je niet hebben om je te laten meevoeren in een Pasta Romantica. Dat was de inzet voor de hulpgroep Hope For Nathalie op vrijdagavond in feestzaal Da Capo in onze gemeente Hove. Met zijn allen voor Nathalie zei ons iemand bij het buiten gaan.

Ook de moeder van de 27 jarige Nathalie die nu al meer dan 5 jaar lang lijd aan een chronische Lyme ziekte en het Pots syndroom kwam aandraven met hetzelfde verhaal. Enkel een dure  stamceltherapie  kan deze jonge vrouw die al jaren bedlegerig is helpen. En daarom dat deze hulpgroep Hope For Natalie in het leven is geroepen. “Momenteel zitten ze al aan een goede 4000 euro maar uiteraard moet er nog veel bij,” vertelde mama Jenny. Alles over deze acties is te lezen op de facebookpagina Hope For Nathalie.

Uw lokale Radio Frekwent was er vrijdagavond bij op de Pasta Romantica en vroeg aan mama Jenny ondermeer hoe het nu verder moet?