AANDACHT! Er is momenteel een brand bij houtzagerij Coppens in Hemiksem

UPDATE 22.25 uur:
Buurtbewoners van de brandplaats moeten ook eventuele ventilatiesystemen uitschakelen. Is het water van je kraan bruin? Laat het stromen tot het water weer normaal kleurt. Uit voorzorg vinden er staalnames plaats.

UPDATE 21.15 uur:
De hulpdiensten zijn nog steeds ter plaatse. Men verwacht dat de situatie nog een tijdje gaat duren. Tot op heden is er geen weet van slachtoffers. De oorzaak van de brand wordt later onderzocht. Mensen die hinder ondervinden van de rook, houden ramen en deuren best nog steeds gesloten.

UPDATE 20.30 uur:
Er is nog steeds een zware brand in een zagerij in Hemiksem (omgeving Sint Bernardsesteenweg). De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Sluit ramen en deuren als je rookhinder hebt. De omliggende straten en de Provinciale Steenweg – St Bernardsesteenweg zijn afgesloten voor wagens. Deze straten blijven nog zeker enige tijd afgesloten. Vermijd dus deze omgeving!

AANDACHT! Er is momenteel een brand bij houtzagerij Coppens op de Sint-Bernardsesteenweg (grens met Rupske Lauwerslaan). Doorgang tussen Schelle en Hemiksem is afgesloten. Rook trekt in oostelijke richting verder. Iedereen die in de omgeving woont sluit best alle ramen en deuren!

%d bloggers liken dit: