Alle activiteiten Cultureel Centrum Aartselaar geannuleerd t.e.m. 4 april

Beste cultuurliefhebber;

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert Cultureel Centrum Aartselaar met onmiddellijke ingang alle geplande voorstellingen en evenementen tot en met 4 april 2020.

Heb je tickets voor een activiteit van CC Aartselaar?
We informeren alle ticketkopers van de geannuleerde activiteiten de komende dagen persoonlijk. In overleg met artiesten en gezelschappen bekijken we of voorstellingen kunnen uitgesteld worden naar een latere datum. Wij houden jullie op de hoogte.

Je was van plan een activiteit van een andere organisator bij te wonen in één van de gebouwen van Cultureel Centrum Aartselaar (CC ‘t Aambeeld, Chalet De Hamer, refter of turnzaal Cade) ?
Je wordt door de organisator in kwestie gecontacteerd.
Indien je tickets kocht voor hun activiteiten via de balie of webshop van het Cultureel Centrum Aartselaar zal je bijkomend ook door ons geïnformeerd worden.

Je wil graag tickets kopen voor een voorstelling of activiteit in de komende maanden? 
Geen probleem. De cultuurdienst- en de balie blijven geopend. Je kan ook tickets bestellen via onze webshop, 03 877 28 75 of cultuur@aartselaar.be.

Wat met alle voorstellingen na 4 april 2020?
Alle andere geplande voorstellingen, concerten en evenementen die na 4 april geprogrammeerd staan, gaan voorlopig door. In de week van 30 maart wordt de genomen maatregel geëvalueerd. Er wordt dan bekeken wat er gebeurt in april.

Dit is geen reden tot paniek, maar wij willen mee onze verantwoordelijkheid nemen. De prioriteit ligt nu bij de gezondheid van onze bezoekers, inwoners en personeelsleden.
We hopen dat jullie dit samen met ons ernstig nemen en begrip hebben voor deze maatregelen.

Hopelijk tot snel in het cultureel centrum!

%d bloggers liken dit: