Bronzen woensdagen: beiaardconcertreeks start woensdag 1 juli

De zomerse beiaardconcertreeks ‘Bronzen woensdagen’, gaat volgende week van start. Ook komen luisteren in de luistertuin van bib de Fé zal – met respect voor de coronamaatregelen – mogelijk zijn.

Onhaasten en luisteren naar de beiaard kan in juli en augustus elke woensdag ook van 20 tot 21 uur. Je hoort prachtige beiaardklanken, gespeeld door (inter)nationale beiaardiers. Er zijn bovendien ook enkele concerten waar je niet enkel beiaardklanken zal horen vanuit de toren. De programma’s worden dit jaar uitzonderlijk enkel online gepubliceerd, je vindt ze op www.beiaardlier.be/agenda.

Je kan – mits reservatie vooraf per mail: hilde.michi@gmail.com – komen luisteren in de luistertuin van de bibliotheek (ingang Deensestraat). De plaatsen zijn beperkt. Tijdens de concerten is ook de bar van het leescafé (enkel bediening aan tafel!) geopend, zo kan je genieten van de beiaardklanken met een heerlijk glaasje. Let wel, de luistertuin moet een ideale plek zijn om te genieten van de torenmuziek, er wordt dus niet gepraat tijdens het concert.

De concerten zijn ook telkens thuis live volgen op de facebookpagina www.facebook.com/beiaardlier.

 

Foto: Fb Beiaard Lier

%d bloggers liken dit: