CC Aartselaar start nieuw seizoen komende vrijdag met een knallende afterwork party met Discobar Galaxie

CC Aartselaar start nieuw seizoen komende vrijdag met een knallende afterwork party met Discobar Galaxie

Eind september opent CC ’t Aambeeld weer haar deuren. Het team van het Cultureel Centrum Aartselaar staat opnieuw paraat om komend najaar zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met de magie van cultuur en kunst. De aftrap van het nieuwe seizoen wordt gegeven met een spetterende afterwork party op vrijdag 23/9.

Kom shaken met je vrienden en collega’s tijdens de Afterwork Party ‘Stop Working – Start Dancing’

Het 30e seizoen wordt afgetrapt met een spetterende fuif. Onder het motto ‘Stop working, start dancing’ organiseren we een apero & party met Hammertime & Discobar Galaxie.

Na een drukke werkweek en vakantieperiodes, is het fijn om gezellig het glas te heffen met je vrienden en collega’s. Dat kan door gezellig bij te babbelen of de werkweek van je af te dansen. De afterwork party is de ideale gelegenheid om ontspannen het weekend in te duiken. Wij voorzien lekkere cocktails en foodtrucks. Voor de muziek zorgen de ultieme 90’s band Hammertime en Discobar Galaxie. Met plezier draaien DJ’s Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat swingende plaatjes. Breng je vrienden en collega’s mee, geniet van de muziek en een heerlijke borrel!

De Foodtruck van the Barbecue Barn uit Niel zorgen voor heel wat lekkers. Moco Cocktailbar verwent de aanwezigen met bijzondere cocktails & mocktails.

Programma:

17u30 – 18u30: Happy Hour

17u30 – 21u: Gezellige lounge bar & foodtruck

20u30: Live optreden ‘HAMMERTIME’ – 90’s partyband

22u: DJ ‘DISCOBAR GALAXIE’ – This soundsystem knows what’s good for you

23u: Late Night Snack

Heb jij zin om je dansbenen nog eens los te gooien? Tickets bestel je via https://ccaartselaar.recreatex.be/.

Dompel jezelf onder in een wereld van muziek, fantasie en theater

Het team van Cultureel Centrum Aartselaar werkte voor het verdere seizoen een afwisselend programma uit. Naar goede gewoonte is het aanbod divers met boeiende, leuke, hilarische, maar ook ontroerende voorstellingen. Pakkend theater, straffe concerten, magisch circus, gezellige matinees of stijlvol klassiek… Kortom, fijne momenten van betovering en ontspanning.

Een voorstelling bijwonen, een workshop volgen… CC ’t Aambeeld is de ideale plek om energie bij te tanken en te ontspannen. Het bruist en borrelt er.

Enkele bekende namen die de komende maanden afzakken naar Aartselaar zijn: Michael Van Peel, Amelie Albrecht, Clara Cleymans, Willy Sommers en Johan Petit. Het aanbod is erg divers, met ook ateliers voor jongeren en volwassen.

%d bloggers liken dit: