Cinema Plaza opent digitaal op 4 december

Terwijl de deuren gesloten blijven om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, komt Cinema Plaza met een digitaal aanbod naar het publiek. Rond de traditionele feesten in december en januari worden 3 mini-shows via livestream tot in de huiskamers gebracht.

In deze lastige en donkere tijd is er weinig om naar uit te kijken. Daarom zorgt Cinema Plaza rond Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar voor een lichtpuntje met een mini-liveshow via facebook.

“Vrijdag 4 december komt Jan De Smet met glinsterende pakjes naar Cinema Plaza en kan je met het hele gezin meezingen met zijn Sinterklaasliedjes.”, vertelt schepen van cultuur Lili Stevens. “Rasverteller Chris van Content Verhalen staat op 20 december op het podium met zijn verhaal ‘Winterkind’. We geven alvast mee dat Chris van onverwachte wendingen houdt …”

“En op zondag 3 januari zet Cinema Plaza 2021 in met singer-songwriter Hans Roofthooft.”, vult burgemeester Sofie Joosen aan. “Hans wil met zijn mooie melodieën een fijn gevoel bij de luisteraars achterlaten. Het publiek mag hem naderhand laten weten of dit gelukt is, vertelde hij ons. Er komt voor elke livestream een apart facebookevenement. Mensen die de show gemist hebben of er niet genoeg van krijgen kunnen achteraf de opname in datzelfde facebookevenement herbekijken.”

Meer info over de livestreams vind je op www.cinema-plaza.be en www.facebook.com/CinemaPlaza2570.

%d bloggers liken dit: