De vluchten op de route Antwerpen – London City Airport worden hervat op 4 mei 2020

Volgend op de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad van 27 maart en de aankondiging van London City Airport eerder deze week dat de Britse luchthaven verwacht gesloten te blijven tot eind april, zal Air Antwerp haar vluchten op de route pas hervatten op maandag 4 mei a.s. De luchtvaartmaatschappij had reeds haar vluchten tijdelijk opgeschort sinds 22 maart.

Passagiers met een Air Antwerp-boeking op een WP-vlucht tussen nu en 3 mei‚ kunnen hun reservering kosteloos wijzigen of annuleren door contact op te nemen met de Air Antwerp Customer Services (zie contactgegevens hieronder). Indien de boeking via onze codeshare-partner (KL-code) gemaakt werd, moet de passagier contact opnemen met KLM. Gelieve er rekening mee te houden dat wijzigingsverzoeken via social media niet behandeld kunnen worden.

Omwille van de snel wijzigende situatie raadt de luchtvaartmaatschappij aan om de website (https://airantwerp.com/COVID-19-measures/COVID19) en de sociale mediakanalen van Air Antwerp regelmatig te raadplegen voor meer informatie.

Foto: © Ad Meskens / Wikimedia Commons

%d bloggers liken dit: