Doe op 12/6 mee aan de #RedChallenge!

Binnen enkele dagen start het EK Voetbal. Vanaf zondag 6 juni doen de Rode Duivels daarom elke dag een oproep in de VTM – nieuwsuitzending van 19 u. Ze dagen daarbij een gemeente uit die de volgende dag graag zo rood mogelijk kleurt en waar de duivelsgekte goed te zien is: de #redchallenge.

Op zaterdag 12 juni is het de beurt aan Kontich! Die dag komt VTM alles op beeld vastleggen in Kontich tussen 12 uur en 15 uur. Dé kans om aan Vlaanderen te tonen dat hier de grootste voetbalfans wonen.

Ben jij een voetbalfan, particulier, organisatie, bedrijf, vereniging enz. die aan de #redchallenge wil deelnemen? Acties kunnen heel breed zijn: gaande van versierde gebouwen over kleding, taarten, dansacts, rode lopers, boodschappen op straat geschreven tot grote spandoeken met boodschappen voor de Duivels of versierde horecaterrassen. Hoe gekker, hoe beter! Zolang de kleur rood maar duidelijk aanwezig is en de duivelsgekte van het scherm spat.

Neem/nemen jij/jullie deel? Laat aan VTM weten welk initiatief je zal opzetten op het nummer 0470 04 09 56 of door te mailen naar jeffrey.franssens.

%d bloggers liken dit: