Edegem loopt mee in de strijd tegen kanker

Op 8 en 9 oktober 2022 organiseert het lokaal comité van vrijwilligers samen met Stichting tegen Kanker de zevende editie van Levensloop Edegem. “Tijdens dit 24 uur durend evenement, wandelen of lopen teams in de strijd tegen kanker. Na twee jaar coronastilte staat het comité te trappelen om op zaterdag om 15 uur, een uurtje vroeger dan de voorbije jaren, het startschot te geven.

Tijdens dit evenement lossen teams elkaar af tijdens een estafette over een indrukwekkend mooi parcours in Fort 5. Levensloop is geen competitie, maar wel een evenement waarbij de fysieke inspanningen symbool staan voor de dagelijkse en 24 uur-durende strijd die mensen, getroffen door kanker, tegen hun ziekte leveren.

Iedereen is welkom in Fort 5, het evenement is vrij toegankelijk. Als deelnemer in een team betaal je 10 euro, die volledig naar Stichting tegen Kanker gaat.

Meer informatie is terug te vinden op de website van Levensloop Edegem. Via daar kan ook worden ingeschreven om mee te wandelen/lopen, registreren als Vechter, of aan te melden als vrijwilliger.

%d bloggers liken dit: