Een final round to the First Division voor ZVK Hove

HOVE – Op maandag 14 mei moest onze Hovese Zaalvoetbalclub een bezoek brengen aan de sporthal in Vilvoorde en daar tegen RS La Louviere proberen om een ticket voor de 1e nationale af te dwingen voor volgend seizoen. En ja hoor. De gemeente Hove en haar inwoners mogen fier zijn op hun zaalvoetbalclub want ze wonnen de wedstrijd tegen les Loups met maar liefst 1-5. Een dikke proficiat ook vanwege de locale radio voor de zuidrand van Antwerpen. Zvk Hove begon de wedstrijd afwachtend en liet in het begin de bal aan La Louvière. Er was wel heel veel balcirculatie langs Hovese zijde, maar de verdediging van “les Loups” gaf geen krimp. Pas na 13 minuten kwam Hove op voorsprong met een uitgemeten vrije trap van Abdel Ait Daoudi. Ook het tempo werd verhoogd door onze Hovese jongens en daar had La Louviere met maar 2 wisselspelers blijkbaar problemen mee. In de 19 min kon Tim De Pauw dan ook de voorsprong verdubbelen tot 0-2. Meteen erna werd het zelfs 0-3 en 0-4 met doelpunten voor Hove via 2x Glenn Van Wezer. Ook La Louviere lukte net voor de rust nog een doelpunt maar dat kon zelfs geen aansluitingstreffer meer genoemd worden. Ook in de 2e helft bleef onze zaalvoetbalclub het spel dicteren en kon nog 1x scoren met een doelpunt van Bart Tirez. Missie geslaagd en we mogen fier zijn op een zaalvoetbalclub in Hove die volgend seizoen in de hoogste en 1e nationale van de Vlaamse liga zal spelen. Een dikke proficiat aan Lenn Van Wezer – Stijn Van Wezer – Jens Mertens – Tim De Pauw – Bart Tirez Abdel Ait Daoudi – Benito Verswijvel – Maarten Tirez – Nouredine Errajel Geoffrey Janssens en Janick Struelens met als coach Rudy Proost en T2 Johnny Van Wezer en uiteraard voorzitter Peter Dosche. En nu maar hopen dat we ons volgend seizoen kunnen handhaven in de 1e nationale van de Vlaamse liga.