Els Teunissen vanaf maandag in Duffelse gemeenteraad

Maandag volgt Els Teunissen in de gemeenteraad van Duffel Nora Bertels op, die na 260 gemeenteraden de fakkel doorgeeft.

In juni kondigde Nora Bertels haar afscheid van de gemeenteraad aan. Ze was 26 jaar onafgebroken raadslid, waarvan 6 jaar schepen, voor Groen in Duffel. Daarmee is ze, voor zover bekend, het langst onafgebroken zetelende gemeenteraadslid van Groen in Vlaanderen. “We zijn Nora heel dankbaar voor haar jarenlange inzet. Ze heeft van Duffel mee een warmere en groenere plek gemaakt,” zegt Groenfractieleider Staf Aerts. “Tegelijkertijd zijn we heel blij met Els Teunissen als opvolger. Haar frisse en creatieve inbreng vanuit Duffel Mijlstraat geeft veel vertrouwen.”

Els vertelt: “Ik heb zelf geweldige herinneringen aan mijn tijd in de Chiro. Rondom mij zie ik nog altijd hoeveel deugd het doet om ergens bij te horen of je ergens voor in te kunnen zetten. Mensen samenbrengen, dat doe ik graag. Ook in de toekomst wil ik verder op zoek gaan naar hoe we voor nog meer buurtbinding kunnen zorgen. Verbinding als een belangrijke schakel voor een duurzaam Duffel.”

Els legt maandag op de gemeenteraad de eed af. Die vindt live plaats en gaat door in Cinema Plaza, waar voldoende afstand gegarandeerd kan worden.

%d bloggers liken dit: