Expeditie Rumst schiet uit de startblokken met infomarkt

Op dinsdagavond 27 september konden inwoners uit Rumst terecht op een infomarkt in de bibliotheek, het woonzorgcentrum en GBS Ter Doelhagen. 134 aanwezigen kregen informatie over de geplande werken in Rumst centrum.

De infomarkt was het startschot van Expeditie Rumst, een boeiend traject dat meer info geeft over de geplande projecten én de projecten die al (deels) uitgevoerd werden. Denk aan geplande openbare werken in centrum Rumst en wat ze met zich meebrengen, de bouw van het nieuwe museum Rupelklei, enzovoort.

Op dit startmoment werden de plannen voorgesteld die van Rumst een nog aangenamere plek zullen maken. Zo kregen de nutsleidingen een infostand, maar ook mobiliteit en informatie voor lokale handelaars. Dit alles vond plaats in de bib, WZC Sint-Jozef en GBS Ter Doelhagen.

De avond werd geopend door een toespraak van burgemeester Jurgen Callaerts, gevolgd door een toelichting door eerste schepen Geert Antonio. Door het grote aantal aanwezigen, werden deze toelichtingen herhaald aan het einde van de avond. Inwoners konden gedurende de hele avond doorlopend terecht op een infomarkt doorheen de bib en GBS Ter Doelhagen. De infomarkt werd opgeleukt door muziek van lokaal talent Niveau Chapeau.

%d bloggers liken dit: