Gemeente Aartselaar organiseert jobbeurs met lokale bedrijven

De gemeente Aartselaar organiseert op dinsdag 28 juni van 13 tot 19 uur samen met de Ondernemers Raad Aartselaar (ORA) een jobbeurs in CC ‘t Aambeeld. Met deze beurs wil het bestuur de vacatures bij de lokale bedrijven en de voordelen van werken in eigen streek in de verf zetten.

Solliciteren of ontdekken wie je talenten kan gebruiken of waar je je talenten kan ontwikkelen, is niet voor iedereen even gemakkelijk. Veel werkzoekenden vinden niet de weg naar een job of werkgevers vinden niet de geschikte kandidaat voor hun vacature. Met deze jobbeurs, Dag van het Talent, wil de gemeente en de ORA beide partijen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen.

Je krijgt tijdens de jobbeurs duidelijke info van de aanwezige bedrijven en kan hen vragen stellen. Wat houdt de job juist in? Hoe zit het met de verloning en eventuele extraatjes? Hoeveel werknemers zijn er? Wat met de verlofdagen?

In totaal zijn er maar liefst 26 bedrijven aanwezig om zich voor te stellen: Allmetal, Aquafin, Atlas Copco, Baker & Baker Benelux BE (NV), Dolmans Landscaping Services, DSG, EDO PUMPS NV, Equans, Familiehulp Mechelen, Fijne Werkplek, GH NV, Gima machines BVBA, Go4Jobs Zuid-Antwerpen, ISVAG, James Walker Benelux nv, Koffie F. Rombouts NV, Let’s work Schelle, Lokaal Bestuur Aartselaar, Polygon Belgium, Runtime NV, Sierschouwen Van Bulck BV, Synergie Belgium NV, Teblick, TSSC NV, Van Mossel Automotive Groep, VDAB. Zij bieden diverse functies aan: van administratie over zorg tot logistiek. Ook het gemeentebestuur zelf is op zoek naar verschillende nieuwe medewerkers en zal aanwezig zijn met een infostand. Bij de aanwezige medewerkers van VDAB kan je dan weer terecht met vragen.

Bovendien brengt dicht bij huis werken heel wat voordelen met zich mee: je staat minder lang in de file of je kan je met de fiets verplaatsen, je bent ’s morgens en ’s avonds minder lang onderweg… Werken in eigen streek zorgt voor een betere work-life balans.

Ben je op zoek naar een toffe job, kom dan zeker eens langs.

Praktische info:

Jobbeurs Aartselaar: Dag van het Talent
Wanneer: Dinsdag 28 juni 2022 van 13 uur tot 19 uur
Waar: CC ‘t Aambeeld, della Faillelaan 34, Aartselaar
Werkzoekenden hoeven vooraf niet in te schrijven. Iedereen is welkom.

%d bloggers liken dit: