Halloweenwandeling

De tweejaarlijkse Halloween-griezelwandeling in en rond de buurt van Noeveren vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2019. Het thema is: “Hollyween Noeveren @ the movies”

Er wordt gewandeld in kleine groepen van maximum 30 deelnemers onder begeleiding. De eerste groep vertrekt om 19.00 u en de laatste rond 22.30 uur. Onderweg komt u letterlijk en figuurlijk van alles en nog wat tegen.

Deze wandeling door de griezelige buurt van Noeveren en omgeving is niet toegelaten voor kinderen onder de 8 jaar en de omloop is niet toegankelijk voor rolstoelen. Hoge hakken laat u best thuis en bij regenweer zijn laarzen of stevige stapschoenen geen overbodige luxe.

Aan start en aankomst, alsook onderweg, kan men terecht voor een hartige snack en een drankje.

Inschrijven kan op dinsdag 24 september tussen 19.00 uur en 20.00 uur op de sportdienst, gemeentelijk openluchtzwembad, Acacialaan 8 – 2850 Boom. Inschrijven kan met bijgevoegde inschrijvingslijst. 1 Persoon kan maximum 2 groepen van 30 deelnemers inschrijven.

Vanaf woensdag 25 september kan je ook via e-mail inschrijven, maar we kunnen niet garanderen dat er dan nog plaatsen vrij zijn.

Inschrijven kost 6 euro per persoon. Dit moet contant betaald worden bij inschrijving. Hierin is een drankje, een leuke wandeling vol verrassingen en vele acts inbegrepen.

Voor info kan je terecht op de sportdienst

%d bloggers liken dit: