Infomoment Salesianenlaan Hoboken

Het district bereidt de heraanleg van de Salesianenlaan voor. Er is een eerste concept klaar met drie scenario’s. Het district Hoboken biedt je de mogelijkheid om deze scenario’s te leren kennen en er je mening over te geven. Op 18 november stellen we het concept voor.

Vooreerst zal de riolering worden vervangen in de Salesianenlaan. Daarna wil het district de straat aanleggen met aandacht voor verkeersveiligheid, de toegang tot de schoolomgeving verduidelijken en de wijk ontharden en vergroenen.

Hiervoor werd een eerste concept klaargemaakt. Het districtscollege wil graag je mening horen over drie scenario’s.

In deze coronatijden kunnen we echter geen fysieke bijeenkomst organiseren. Daarom doen we het virtueel via het internet. Je kan meevolgen op een webinar via een website waarop we je een presentatie tonen.

Je kan dus alles van thuis uit volgen op woensdag 18 november om 19u30.

Je moet je hiervoor wel inschrijven op de website www.forumhoboken.be . Je krijgt dan per mail een link waar je het webinar kan volgen.

Indien je er niet bij kan zijn, kan je het webinar ook bekijken op een ander moment wanneer het past, ten laatste op 29 november. Je kan dan ook nog vragen stellen. Maar inschrijven vooraf is ook noodzakelijk.

Foto: Stad Antwerpen

 

%d bloggers liken dit: