Jongerenwerking Liers Cultuurcentrum lanceert podcastserie ‘Kraakkwartier’

Het Kraakcollectief is een experiment om meer jongeren tussen de 16 en 26 jaar nauwer te betrekken bij en inspraak te geven in de programmatie van het Liers Cultuurcentrum. In het collectief zitten 11 jongeren met een gezonde interesse in podiumkunsten.

Het Kraakcollectief presenteert het KRAAKKWARTIER, een podcast met jonge makers uit Lier en omstreken. Hoe is het om maker te zijn? Wie zit er achter het werk? Als jou werk een kleur had, welke zou dat zijn?

Aan de hand van creatieve interviews trachten we een blik te werpen in het hoofd van 10 jonge makers. 10 Kunstige persoonlijkheden. 10 kwartieren dromen, ideeën en plannen. 10 sprankeltjes hoop op een levendige en culturele toekomst. 10 keer een stem van achter de schermen.

“Als jongerencollectief van het Liers Cultuurcentrum, is het onze taak om jongeren en cultuur te verbinden. Ook nu het even niet mogelijk is om jonge makers een podium te bieden, wil het Kraakcollectief hen toch graag in de spotlights plaatsen. Met de podcast ‘Kraakkwartier’ zet het Kraakcollectief jonge artiesten uit regio Lier digitaal in the picture!”

Zoals de naam van de podcast al doet vermoeden worden de gesprekken afgeklopt op één kwartier. Vanaf vandaag wordt er wekelijks een nieuwe aflevering gelanceerd op Soundcloud, Spotify, iTunes, Stitcher & Youtube.

Info: An-Sofie Gysemans, tel. 0474 48 14 78, an-sofie.gysemans

https://www.instagram.com/kraakcollectief

https://www.facebook.com/kraakcollectief

%d bloggers liken dit: