Kermis en Telenet Superprestige jaarmarktcross gaan door in Niel…

Dan toch een Niel jaarmarktperiode, maar “in light versie”… een jaarmarktperiode in andere omstandigheden met de verplichte coronamaatregelen indachtig en onder voorbehoud van wijzigingen in federale maatregelen of van de lokale situatie.

Wat betekent dit concreet ?

De kermis zal doorgaan van zaterdag 7 november t.e.m. maandag 16 november 2020, en dit op de  vaste locatie, in de Em. Vanderveldelaan, Heideplaats en stukje  Rupelstraat.  Het kermisparcours zelf zal er dit jaar evenwel anders uitzien.  Daarnaast zal er ook gewerkt worden met een maximum aantal bezoekers en zullen stewards erop toezien dat alles coronaproof en veilig verloopt.  Via een druktebarometer op de website en sociale media van de gemeente zal continu aangegeven worden of er nog capaciteit is.  We raden dan ook deze druktebarometer voor het kermisbezoek te controleren.

Ook de jaarmarktcross op 11 november, vanaf dit jaar onderdeel van de Telenet Superprestige,  gaat door.  Dit weliswaar achter gesloten deuren, maar volledig live te volgen op tv-zender Sporza.

Alle traditionele nevenevenementen worden geschrapt  :

– geen intrede van de Sint, geen jaarmarkttentoonstellingen, geen wandeltochten, GEEN jaarmarktdag, geen Sint-Hubertusviering, geen vuurwerk,…

Een uitgebreide communicatie met o.a. de openingsuren, kermis- en jaarmarktcrossparcours mag iedereen tegen eind oktober verwachten.

We hopen er ondanks de coronamaatregelen een veilige, gezellige periode van te maken.

%d bloggers liken dit: