Kerstmarkt in Aartselaar op 14/12 komt op een nieuwe locatie

Kom naar de gezellige en warmste kerstmarkt van de streek. Dit jaar gaat de kerstmarkt door op de parking van het CC en de speelplaats van de gemeentelijke basisschool Cade. We hebben weer een heel leuk programma, met zang- , muziek- en dansoptredens van plaatselijke verenigingen en kunstenaars zeggen ze in Aartselaar. De kerstmarkt zelf start om 15 uur, maar om 14 uur laten we je al helemaal in de sfeer komen in het Cultureel Centrum met de familiefilm ‘The Grinch’. The Grinch gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje. De toegang is gratis.

Normaal is de Aartselaarse BIB op een zaterdag gesloten maar voor deze kersmarkt  doen ze speciaal hun deuren open. Kom luisteren naar de gezellige winter- en kerstvertellingen. Zelfs de kerstman komt langs.

Dus als je graag op de foto wil met hem is dat the place to be. En ook kunstenaars zullen op de kerstmarkt in Aartselaar aanwezig zijn. Tijdens de kerstmarkt kan je voor mooie en originele kerstcadeaus terecht bij Aartselaarse kunstenaars die hun werken tentoon stellen en te koop aanbieden. Voor alle informatie over de Kerstmarkt in Aartselaar kan je terecht op de gemeentelijke website.

Afbeelding van Peter Kraayvanger via Pixabay

%d bloggers liken dit: