Kerstnamiddag in het dienstencentrum Ten Hove in de gemeente Hove

Hove Het is weer bijna Kerstmis ! Een sfeervolle tijd met de kerstboom en kerstverlichting. De kerstsfeer willen ze ook in het dienstencentrum in Hove beleven.  Op donderdag 19 december ben je dan ook van harte uitgenodigd op een gezellige kerstnamiddag met voordracht en muziek.

Chris, Vera en Greet studeerden af aan de Academie voor muziek, woord en dans in Mortsel. Ze volgden de opleiding ‘woord’ en blijven geboeid door gedichten en verhalen. Onder de noemer ‘Driestemmig’ brengen ze die dag het dienstencentrum Ten Hove in de kerstsfeer. De kinderen van het eerste leerjaar van de Hovese gemeenteschool zullen de aanwezigen, onder begeleiding van zangjuf Manon, ontroeren met mooie kerstliederen. Een niet te missen namiddag dus in het Dienstencentrum Ten Hove langs de René Verbeecklaan nr 3 in Hove op donderdag 19 december 2019 om 14.00u.

– De toegang is alvast gratis. Maar bij de organisatie vragen ze wel een seintje als je komt op het nummer 03 / 454.08.37. – of een mailtje naar dienstencentrum@ocmwhove.be

%d bloggers liken dit: