Kom meespelen op de Jeugddag in Aartselaar

Op zondag 9 oktober van 13 tot 17 uur wordt de parking van CC ’t Aambeeld, de speelplaats van Cade en de groenzone van de parochiale kleuterschool omgetoverd tot een heus speelparadijs.

De jeugd van Aartselaar kan zich gratis komen uitleven op stoere attracties, bouncy springkastelen en coole animatiespelen. Er is een knotsgek kapsalon aanwezig en je kan je laten schminken.

Peuters en kleuters kunnen terecht op de groenzone van de Parochiale kleuterschool. Kinderen van de lagere school en jongeren van het middelbaar zullen zich meer thuis voelen op de parking van CC ’t Aambeeld en de speelplaats van de grote Cade. Voor de mama’s en papa’s is er een gezellig terras om uit te rusten en samen iets te eten of te drinken.

Kom zeker de sfeer eens opsnuiven!

Quote Mark Vanhecke, schepen van jeugd:

“Twee keer hebben we onze jeugddag moeten uitstellen, maar nu is het terug zover. Het wordt een echte feestdag bomvol met leuke attracties voor de Aartselaarse jeugd. Wil je eendjes vissen of liever eens goed op die boksbal meppen, kom dan zeker langs. Veel dank aan onze jeugddienst en jeugdraad om dit allemaal te organiseren.“

%d bloggers liken dit: