UPDATE: Werken uitgesteld – Kruisen van kruispunt Helststraat/A12/Guido Gezellestraat in Aartselaar is vandaag DUS WEL mogelijk

UPDATE:  28/11/2019 – 10u

Agentschap Wegen en Verkeer besliste uiteindelijk het kruispunt Helststraat – A12 – Guido Gezellestraat vandaag toch niet af te sluiten. U kan op dit kruispunt de A12 vandaag dus gewoon kruisen. We hadden u dit graag vroeger gemeld, maar zijn zelf maar net op de hoogte gesteld.

 

 

Wegens onvoorziene omstandigheden in het kader van de aanleg van de opstelstroken aan de A12, laat het Agentschap Wegen en Verkeer weten dat het vandaag tussen 6 uur en 17 uur niet mogelijk zal zijn om het kruispunt van de A12 met de Guido Gezellestraat en de Helststraat in Aartselaar te kruisen.
Verkeer vanuit de Guido Gezellestraat moet naar rechts en kan keren ter hoogte van het kruispunt aan de Kontichsesteenweg. Verkeer vanuit de Helststraat kan keren ter hoogte van het kruispunt met de Vluchtenburgstraat. Voor meer informatie hierover kan je steeds terecht op de website van het agentschap Wegen en Verkeer.

%d bloggers liken dit: