Laatstejaars ontvangen uitwuifgeschenk

Binnenkort stappen de kinderen van het zesde leerjaar de schoolpoort van de lagere school uit. Het lokaal bestuur van Rumst laat dit moment niet onopgemerkt voorbij gaan en bezorgt hen een creatief afscheidsgeschenk.

Het afscheid van de lagere school is een bijzonder moment. Er wordt een nieuwe pagina omgedraaid. Ook het lokaal bestuur van Rumst wil de laatstejaars bij deze grote stap in de bloemetjes zetten.

“De vorige jaren vierden we dit met een gezamenlijk afscheidsmoment met alle laatstejaars,” vertelt schepen Wendy Weckhuysen (CD&V), bevoegd voor Onderwijs. “De huidige omstandigheden laten het helaas niet toe om dit afscheid samen met alle laatstejaars te vieren. We hebben echter een prachtig alternatief.”

“De kinderen ontvangen een origineel knutselpakket dat aangeboden wordt door het lokaal bestuur, samengesteld door Elke Cuypers van Art-Uur. Daarmee kunnen ze een creatieve deurhanger maken. Zoals vele tieners wellicht kunnen beamen, een onmisbaar item op de deur.”

De knutselpakketten worden tijdens de laatste schoolweek op school uitgedeeld. “We wensen alle kinderen veel plezier met het geschenk en wensen hen een fijne vakantie en een boeiende toekomst toe,” aldus Wendy.

%d bloggers liken dit: