LAGO Lier De Waterperels pakt weer uit met de gekende pakjesduik

In 2018 organiseerde het subtropisch zwembad De Waterperels in de stad Lier voor de eerste keer ‘De Pakjesduik’. Omwille van het succes van dit spetterend evenement kan een derde editie niet uitblijven en wordt 2020 feestelijk ingeluid met een Nieuwjaarsduik.

Onder aanmoediging van supporters nemen zo’n 250 deelnemers een duik in het verwarmd buitenbad met een diepte van 120 cm en komen ze weer naar boven met een verrassingscadeau. Evi De Herdt, Centrummanager LAGO Lier De Waterperels zegt “In het sfeervolle buitenbad leggen we verrassingsringen op de bodem. Elke ring is gekoppeld aan een nieuwsjaarpakje.

Iedere deelnemer komt weer naar boven met een verrassend cadeau zoals een 10-beurtenkaart, individueel toegangsticket, duikinitiaties, verrassingsbons of tof gadget.”

De Pakjesduik ism de Lierse zwemclub ZVL gaat door op donderdag 2 januari 2020. 19u00 Pakjesduik in het buitenbad – om 20u zijn er hapjes voor deelnemers en supporters om het nieuwe jaar goed in te zetten en om 20.30u is er een nieuwjaarsopgietsessie in de sauna. Lago Lier De Waterperels is te vinden aan de Kazernedreef 100 in Lier. Of kijk snel voor alle informatie op de website  www.lagolier.be

%d bloggers liken dit: