Lokaal bestuur Niel geeft bloemenmengsel cadeau!

De Kerst- en Nieuwjaarscadeautjes zijn juist uitgedeeld, maar het lokaal bestuur Niel heeft nog een fleurige verrassing voor de Nielenaren in petto.

In het kader van de campagne Bye Bye Grass, die tot doel heeft talloze gazons te laten evolueren of her in te richten tot natuurlijke vegetatie én met het oog op een leuke lente en zonnige zomer, heeft het lokaal bestuur Niel 1000 pakketjes bloemenmengsel “Honey Bee” aangekocht. “Honey Bee is een bloemenmengsel dat 11 bloemensoorten bevat”, licht schepen voor groen Eddy Soetewey toe, “wat voor pracht en praal kan zorgen in ieders tuin”. “En wie kan dit nu niet gebruiken in deze sombere tijden?”

Een bloemenweide is trouwens extra aantrekkelijk voor bijen, vlinders en hommels. Om een mooi resultaat te verkrijgen, is het het best om dit mengsel in het voorjaar te zaaien. Alle gezinnen in Niel kunnen via het e-loket van de website hun pakketje bestellen en dit vanaf 15 januari tot 15 maart 2021. Er is 1 pakketje per gezin voorzien. Het bloemenmengsel wordt op een coronaveilige manier aan huis bezorgd in de brievenbus.

Voor de praktische en technische informatie over het bloemenmengsel kunnen Nielenaren terecht op www.niel.be

%d bloggers liken dit: