Minister Weyts investeert 11.118,28 euro in Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs Ter Elst in Duffel

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert via het Agentschap voor infrastructuur in het Onderwijs (AGION)  11.118,28 euro in Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs Ter Elst in Duffel. Vlaanderen investeert deze regeerperiode een half miljard extra in schoolinfrastructuur. Die investeringsgolf zal ook in Duffel voelbaar zijn.

Scholen uit het gemeentelijk, stedelijk en provinciaal en vrij onderwijs kunnen financiële steun krijgen van de Vlaamse Overheid om schoolgebouwen te bouwen of te renoveren. Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts trekt deze regeerperiode in totaal een half miljard euro extra uit voor schoolinfrastructuur. Daarmee investeert minister Weyts deze legislatuur 3 miljard euro in scholenbouw. De focus ligt in de eerste plaats op het secundair onderwijs, waar de noden het hoogst zullen zijn. Maar natuurlijk blijft er ook oog voor de andere noden.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert nu via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION)  11.118,28 euro in Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs Ter Elst. Concreet gaat het om de vernieuwing van de stookplaats.

“Terwijl er door iedereen hard gewerkt wordt aan de aanpak van de coronacrisis moet ook het reguliere beleid verder gevoerd worden”, zegt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. “We ijveren voor excellent onderwijs in kwaliteitsvolle schoolinfrastructuur.”

%d bloggers liken dit: