Mortsel geeft duidelijkheid over zomerevenementen

Net zoals alle andere steden en gemeenten moest stad Mortsel al enkele pijnlijke, maar noodzakelijke beslissingen nemen. Grote evenementen werden reeds afgelast.

Net zoals de voorbije jaren, zullen er tijdens de zomervakantie comedy-avonden georganiseerd worden in loods MG68 van FORT 4. Ook in de voorbije jaren werkten die avonden al met een zittend publiek en een systeem van voorverkoop. Ze zijn dus gemakkelijker controleerbaar binnen de huidige maatregelen. Bovendien stellen ze artiesten tewerk, die zonder deze avonden inkomsten zouden verliezen.

De gratis filmvoorstellingen in de shelter van FORT 4 laat men wel vallen, is aldaar beslist.  Het culturele jaar start in Mortsel traditioneel met het familietheaterfestival FortBom in FORT 4. Die traditie willen we graag in ere houden, al zal FortBom er uiteraard anders uitzien dan de andere jaren. De komende weken gaan we hard aan het werk om een coronaveilige, anders georganiseerde versie van dit festival op poten te zetten.

De jaarmarkt en rommelmarkt in Mortsel-dorp moeten we spijtig genoeg laten vallen. Duizenden bezoekers, wandelend door de smalle straten van Mortsel-dorp, ook in september zal dat dan nog geen goed idee zijn.

%d bloggers liken dit: