Mortsel pakt opnieuw uit met een volwaardig feestweekend!

Mortsel feest! is terug van weggeweest. Na een noodgedwongen pauze van 2 jaar, pakt Mortsel opnieuw uit met een volwaardig feestweekend. Van Gemeenteplein tot Stadsplein, op zaterdag 25 en zondag 26 juni feesten we ons de zomer in. Handelaars en horeca brengen hun aanbod extra onder de aandacht. Ook de Streethappening in de Pieter Reypenslei is opnieuw van de partij.

Lekker eten, shoppen op zaterdag én zondag, snuisteren op 100% Zelfgemarkt of de boekenmarkt, genieten van straatanimatie, de oldtimershow of de kinderanimatie, … en vooral gezellig samenzijn.

Dat is Mortsel feest!. “Heel erg blij dat we weer mogen! Met een gevarieerd aanbod en dus voor ieder wat wils, hopen we op een topweekend! Mortsel heeft er zin in!”, blikt schepen Ilse Lacante alvast vooruit. Ontdek hieronder het volledige programma.

Mortsel Sma(a)kt! – 7de editie

Het Stadsplein wordt het hele weekend lang een luilekkerland voor gevorderden. Je proeft er wat Mortsel op culinair vlak te bieden heeft. Slenter langs de kramen, je neus achterna. Je vindt er lekkers voor groot én klein.

· Stadsplein

· zaterdag 12.00 tot 22.00 uur

· zondag 12.00 tot 20.00 uur

Streethappening Pieter Reypenslei

Gezellige kraampjes, springkastelen, een draaimolen en véél winkelplezier. In de tweede helft van de straat is er een tweedehandsboekenmarkt op zaterdag en zondag.

· Pieter Reypenslei (autovrij)

· zaterdag 10.00 tot 18.00 uur

· zondag 12.00 tot 17.00 uur

100% Zelfgemarkt

Dat Mortsel heel wat creatief talent huisvest, is geen geheim. Op deze 100% Zelfgemarkt kan je met hen kennismaken en hun zelfgemaakte hebbedingen kopen. Het aanbod is divers. Ondertussen is er ook kinderanimatie ter hoogte van Grotenhof.

· Stadsplein

· zaterdag en zondag

· 12.00 tot 18.00 uur

Winkelen met straatanimatie

De winkels zijn zaterdag én zondag open. En ook hier word je eens extra in de watten gelegd. In heel wat winkels doe je al leuke koopjes!

· Commercieel centrum

· zaterdag 10.00 tot 18.00 uur

· zondag 11.00 tot 18.00 uur

Boekenmarkt

Of je net dat ene boek vindt dat je zocht? Misschien niet, maar wie weet doe je er wel een vondst die je boekenkast opfleurt! Kom de sfeer opsnuiven van de liefde voor het tweedehandsboek. Milieuvriendelijk
én voordelig.

· Pieter Reypenslei

· zaterdag 10.00 tot 18.00 uur

· zondag 12.00 tot 17.00 uur

Oldtimershow

Retro City nodigt je uit op deze niet te missen show voor oldtimerliefhebbers op het Gemeenteplein, met een divers aanbod van oldtimers in alle prijsklassen.

· Gemeenteplein

· zaterdag en zondag

· 14.00 tot 18.00 uur

Kinderanimatie

Ook de kleinsten zullen zich niet vervelen tijdens Mortsel feest! Ze kunnen kiezen uit: circusworkshop, pottendraaien (enkel zondag), krijtpaleis, reuze Legoblokken, kleiatelier (enkel zaterdag), zeepbellenblazen, kidscocktails (bij Mortsel sma(a)kt!).

· Stadsplein

· zaterdag en zondag

· 13.00 tot 18.00 uur

%d bloggers liken dit: