Niel viert “Niel Jaarmarkt” van 4 tot en met 14 november Niel, 4 oktober 2022

Naar goede gewoonte wordt ook begin november van dit jaar feest gevierd in Niel! Tijdens de Jaarmarktperiode zijn er maar liefst elf dagen lang leuke activiteiten en festiviteiten voor jong en oud. De Telenet Superprestige Jaarmarktcross zorgt dan weer voor een sportief hoogtepunt.

Op het programma van Niel Jaarmarkt 2022 staan onder meer een uitgebreide kermis in het centrum die opent op vrijdag 4 november, de gezellige jaarmarktdag op maandag 7 november en de traditionele veldrit op Wapenstilstand.

Verder zijn er Niel Trakteert, en de € 2-dag waarop kermisgangers tegen een zacht prijsje kunnen genieten van de attracties. Na het succes van vorig jaar, keert ook de prikkelarme kermisnamiddag terug. De lichten worden dan gedimd, de muziek zal zachter staan en bezoekers krijgen meer tijd om op een attractie te klimmen. Op die manier wordt de kermis zo toegankelijk mogelijk voor iedereen. Niel Jaarmarkt eindigt op maandag 14 november met een familiedag.

“De Jaarmarktperiode is een jaarlijkse traditie in onze gemeente waar veel mensen reikhalzend naar uitkijken. Het spreekt voor zich dat we heel blij zijn dat we weer een spetterende editie kunnen organiseren, met een gevarieerd programma waarin iedereen zijn gading vindt. We hopen de Nielenaren en de inwoners van onze buurgemeentes opnieuw in grote getalen te mogen verwelkomen. Samen maken we er ongetwijfeld een geweldig feest van!” aldus burgemeester Tom De Vries. Alle informatie over Niel Jaarmarkt: www.niel.be/jaarmarkt.

%d bloggers liken dit: