Nieuwe zoektochten in Hoboken maar ook Wilrijk, Hemiksem en op het Kiel

Deze zomer gaat het district Hoboken ‘Gluren bij de buren’. Tijdens drie nieuwe fotozoektochten onder de noemer ‘Ronde van Hoboken’ wordt er over de districtsgrenzen heen gezocht in etappes van telkens circa vijf kilometer in Wilrijk, Kiel en Hemiksem. Deelnemers die hun antwoorden inzenden maken bovendien kans op een mooie prijs.

Een zoektocht is een gezellige manier om een wandeling te maken met het hele gezin. Je leert kijken naar details en ontdekt zo veel meer over Hoboken, de districten Wilrijk en Antwerpen (Kiel) en de gemeente Hemiksem. De opdracht bestaat erin om de plaatsen te vinden die op de foto’s te zien zijn.

De antwoorden kunnen doorgemaild worden voor woensdag 15 september naar stefan.hameau. Zo maken de wandelaars kans op een lekkere Hobokense verrassing of een waardebon voor een handverzorging of een rugmassage. De winnaars worden via mail gecontacteerd.

Tijdens de tocht vraagt het district Hoboken om de coronamaatregelen te respecteren. Hou een afstand van anderhalve meter, vermijd drukke plekken en maak gebruik van hand- en ontsmettende gels.

Carine Leys (N-VA), districtsschepen voor sport: ‘Hobokenaren maar ook andere geïnteresseerden krijgen drie kansen om het district en de nabije omgeving op een leuke manier te ontdekken. Hoboken is de uitvalsbasis om met de hele familie een interessante speurtocht te maken.

%d bloggers liken dit: