Samen nadenken over de mobiliteit in Niel

Word dan lid van onze mobiliteitsraad !

De mobiliteitsraad is een recente adviesraad en heeft als doel een draagvlak te creëren bij de ontwikkeling van een duurzaam mobiliteitsbeleid.

De raad houdt zich in de eerste plaats bezig met visievorming rond het gemeentelijk mobiliteitsbeleid en om de maatschappelijke trends op dit vlak te volgen en te interpreteren. Daarnaast zal deze raad projectmatig advies geven aan het bestuur omtrent specifieke mobiliteitsplannen,–knelpunten en infrastructuurwerken.

Naast de politieke vertegenwoordiging, bestaat de raad vooral uit 10 geïnteresseerde burgers. Zij zullen worden geselecteerd door de gemeenteraadscommissie Openbare werken en Verkeer op basis van hun affiniteit, motivatie en ervaring met de materie. De mobiliteitsraad zal minstens 2 keer per jaar samenkomen. De leden worden gekozen voor de ganse duur van de legislatuur.

Heb je een grote affiniteit met mobiliteit en interesse om als individuele burger te zetelen in deze mobiliteitsraad, stuur dan voor 1 december 2019 een mailtje met je motivatiebrief naar mobiliteit@niel.be.

 

Bron; niel.be

%d bloggers liken dit: