Saneringswerken Boniverlei Edegem

Op maandag 31 augustus 2020 start aannemer BRO-technics in opdracht van Fluvius de werkzaamheden in de Boniverlei aan de sanering van gas- en elektriciteitsleidingen. De werken zullen ongeveer drie weken duren tot vrijdag 18 september 2020, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en externe factoren.

De werken in de Boniverlei zullen in twee fases verlopen. Tijdens de eerste fase gaan de werken in de Boniverlei door ter hoogte van de huisnummers 148-180, tussen de kruispunten Boniverlei/Buizegemlei en Boniverlei/Romeinse Put.

In fase twee wordt er gewerkt in de Boniverlei ter hoogte van de huisnummers 163-197, tussen de kruispunten Boniverlei/Jean Notéstraat en Boniverlei/Posdijk.

Verkeershinder

Het kruispunt Boniverlei/Buizegemlei zal tijdens fase 1 van de werken afgesloten worden. Plaatselijk verkeer wordt omgeleid via Hovestraat. Voor de aangepaste route van bus 32, zie www.delijn.be.

Gedurende de werken zal gemotoriseerd verkeer vanaf de Kontichstraat niet kunnen afslaan richting de Jean Notéstraat.

Het gemotoriseerd verkeer wordt op de Boniverlei op één rijstrook gebracht met beurtelings rijden geregeld door verkeerslichten.

Fietsers hebben een veilige fietscorridor op de rijbaan.

Voetgangers wordt gevraagd om over te steken via de verkeerslichten. De verkeerslichten lopen synchroon met het kruispunt Kontichstraat/Boniverlei/Edegemsestraat.

%d bloggers liken dit: