Sint installeert speciale brievenbus in Boom

Enkele dagen geleden meerde de Sint in alle stilte aan in Boom. Hoewel hij de kindjes aan de Kaai heel hard gemist heeft, kijkt hij in een videoboodschap graag al vooruit naar volgend jaar. Hij liet aan de bibliotheek in de Windstraat ook een brievenbus achter waarin alle Boomse kindjes hun post voor hem mogen achterlaten. Hij heeft ons beloofd dat hij ook alle brieven zal beantwoorden.

Normaal worden Sinterklaas en zijn pieten door honderden enthousiaste kinderen verwelkomd aan de Kaai in Boom. Dit jaar kon dat natuurlijk niet. Gelukkig kon de burgemeester wel de sleutel van de gemeente Boom aan de Sint overhandigen, zoals hij dat tijdens de officiƫle ceremonie normaal ook doet. Sinterklaas liet ook een videoboodschap achter voor de Boomse kinderen, waarin hij onder andere aankondigt dat hij volgend jaar, op 27 november 2021, opnieuw iedereen verwacht op de Wandelesplanade.

De Sint wordt in Boom altijd overspoeld met tekeningen, kunstwerkjes en nog veel andere zelfgemaakte geschenkjes van de brave kinderen. Hij vond wel een creatieve oplossing om ook dat dit jaar niet te moeten missen, want hij bracht een brievenbus mee die hij aan de bibliotheek in de Windstraat zette. Alle Boomse kinderen mogen hier hun kunstwerken of tekeningen in steken en de medewerkers van het lokaal bestuur zorgen ervoor dat die bij de Sint terechtkomen. De Sint zal iedereen die zijn naam en adres in de brief zet ook een antwoordje sturen. We hopen dat we op deze manier de afgelasting van het officiƫle intredefeest kunnen goedmaken.

 

%d bloggers liken dit: