Smikkeltocht: doorheen Rupelstreek en Kontich

Op zondag 21 augustus 2022 organiseert Toerisme Rupelstreek voor de zestiende keer hun Smikkeltocht. Er werd een mooie fietstocht van ongeveer 40 km uitgestippeld door de Rupelstreek en Kontich. De fietstocht vormt een lus, je komt dus altijd terug uit op de vertreklocatie. Op 4 locaties op de route krijg je heerlijke gerechtjes en/of een drankje voorgeschoteld. Dit jaar houdt de Smikkeltocht halt bij de Lazaruskapel in Rumst, De Gam in Terhagen, Forestree in Schelle en de petanque club in Kontich.

‘Na 2jaar afwezigheid door corona, zijn we klaar voor een nieuwe editie. We zijn blij dat we kunnen blijven rekenen op onze vaste deelnemers, aangevuld met fietsers die nog niet eerder meededen met de Smikkeltocht. Iedereen is welkom om mee te fietsen en te genieten van lekkere gerechtjes,’ Aldus Axel Boen, voorzitter van Toerisme Rupelstreek.

Deelnemen kost €28 voor volwassenen of €25 voor kinderen jonger dan 12 jaar. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Na betaling ontvang je de drank -en eetvouchers voor de verschillende stopplaatsen en een brochure met de routebeschrijving. Inschrijven kan nog tot 11 augustus of zolang de maximum capaciteit niet bereikt werd.

Voor meer informatie en inschrijvingen kan je terecht op het infokantoor Toerisme Rupelstreek te Boom, of op het telefoonnummer 03 361 11 06 of mail naar info.

%d bloggers liken dit: