Speciaal bericht voor alle wandelaars en fietsers uit de gemeente Reet

Fien Buytaert stuurde ons het volgende bericht. Ik ben op zoek naar wandelaars/joggers en fietsers uit Reet en omstreken. Niet voor mijzelf maar voor mijn goede vriend Jan. Jan is een man van 48 jaar met een beperking die op zoek is naar mensen die met hem willen gaan wandelen.

Wij van regioradio Zuidrand laten Jan zelf aan het woord. Ik ben dus Jan, een man van 48 jaar met een beperking die enorm graag in de natuur komt.  Omdat ik niet graag alleen ga wandelen, ben ik op zoek naar een compagnon. Jong of oud, man of vrouw, trage fietser of snelle wandelaar … dat maakt allemaal niet uit voor mij. Ben jij de persoon die af en toe eens op pad wil gaan met mij of ken jij zo iemand?  Stuur dan een mailtje naar woonhuis.reet@pegode.be of bel naar 03/ 844 19 59 voor meer informatie.

Begin je nieuwe jaar goed en doe eens iets voor een fijne medemens vragen ook wij van regioradio Zuidrand. Waarvoor alvast onze oprechte dank.

%d bloggers liken dit: