Stad Lier zet Hoplr in voor zorgzame buurten en buurtcommunicatie

Een buurt waar mensen elkaar kennen, is een leukere buurt. Met Hoplr helpt de stad Lier haar inwoners daar een handje mee. Hoplr is een buurtwebsite waar buren elkaar leren kennen en helpen. Iedereen in Lier en Koningshooikt kan gebruik van maken van dit digitale sociale netwerk voor buurten. Binnenkort zal de stad het netwerk ook inzetten om zorgzame buurten te creëren en om gericht naar buurten te communiceren.

Lier werd opgedeeld in 9 buurten. Afhankelijk van je woonplaats kan je aansluiten bij één buurt. Eind 2019 kregen alle inwoners een brief met een code van Hoplr in de bus met alle informatie om online aan te melden of vinden meer info via de website www.hoplr.be.

Inwoners die het gevoel hebben nog niet voldoende op de hoogte te zijn van de werking van het platform of die graag hulp krijgen bij het aanmelden zijn welkom op één van de infosessies die de stad samen met Hoplr organiseren. Deze gaan door op 16 jan om 19u uur in de refter van het stadskantoor (Paradeplein, Lier) – Maandag 10 februari om 14 en 19 uur in dienstencentrum De Waaier (Dorpsstraat 111, Koningshooikt) en tenslotte Maandag 2 maart om 14 uur in dienstencentrum Het Schoppeke (Kanunnik Davidlaan 25, Lier)

%d bloggers liken dit: