Startmoment Terhagen staat in de Steigers

Op maandag 28 juni, enkele dagen voor de start van de zomervakantie, organiseren we een infomoment in Terhagen waarop alle inwoners van Rumst van harte welkom zijn vertellen ze in deze Rupelgemeente. Het is het startschot van Terhagen in de Steigers, een boeiende zomerwandeling die je langs plekken leidt waar projecten gepland zijn of al (deels) uitgevoerd werden. Denk aan het park van Terhagen, de St.-Jozefkerk die een herbestemming zal krijgen als gemeenschapscentrum, de nieuwe lokalen van Chiro Jerubo, de mooie plannen voor Molleveld, enzovoort. Op dit startmoment stellen we je de plannen voor die van deze deelgemeente een nog aangenamere plek zullen maken. We zoomen ook verder in op een aantal projecten die wat meer uitleg vereisen. Voor een aantal projecten horen we ook heel graag jouw suggesties en tips. Dit alles organiseren we in het park van Terhagen en de St.-Jozefkerk.

Op de planning van de avond:

– 19 uur: verwelkoming door burgemeester Jurgen Callaerts (locatie: park)

– 19.30 uur: eerste sessie over het toekomstig gemeenschapscentrum door Raf De Schepper, schepen voor patrimonium (locatie: kerk)

– 20.30 uur: tweede sessie over het gemeenschapscentrum (locatie: kerk)

Doorlopend van 19 tot 21 uur: infomarkt in het park (of in de kerk bij regenweer) en mogelijkheid tot participatie. Wie komt wordt wel gevraagd om zichzelf te registreren via www.rumst.be/terhagenindesteigers.

%d bloggers liken dit: