Studenten krijgen rustige plek in sportpark

In Boechout wordt sportpark Sneppenbos vanaf maandag 21 december omgetoverd tot een rustige studieruimte. Studenten kunnen zich er samen voorbereiden op hun examens. Zaal De Sneppe biedt plaats aan 25 personen die er op voorhand hun plekje moeten reserveren.

“Nu veel mensen thuiswerken of hun vakantie thuis doorbrengen, is het lastiger voor studenten om rustig te studeren. Bovendien zitten ze al zo lang thuis te studeren of les te volgen, dat het voor hen fijn kan zijn om in een andere omgeving samen te gaan studeren”, zegt schepen van Jeugd Els Augustinus. “Daarom stellen we zaal De Sneppe ter beschikking als studieruimte. De studenten zitten er op veilige afstand van elkaar en hebben zo toch een samenhorigheidsgevoel”, legt ze uit. “Uiteraard vragen we hen om tijdens verplaatsingen een mondmasker te dragen en de tafels te ontsmetten.”

Boechoutse studenten die zich rustig willen voorbereiden op de examens kunnen dus terecht in zaal De Sneppe in sportpark Sneppenbos. Van 21 december tot 3 januari is de studieruimte open op maandag en dinsdag en van 4 tot 29 januari kan je er elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag terecht. Een eerste tijdsblok loopt van 8.30 tot 13 uur en een tweede van 13 tot 17.30 uur. Op voorhand reserveren is verplicht en kan vanaf vrijdag 18 december. Alle informatie vind je op www.boechout.be/rustigstuderen.

%d bloggers liken dit: