Studenten kunnen in kerk of bib komen blokken

Het lokaal bestuur van Boom geeft scholieren en studenten tijdens de komende examenperiode een duwtje in de rug. We zorgen voor een unieke locatie waar ze coronaproof samen kunnen studeren.

Van 31 mei tot 25 juni stellen we de kerk op de Grote Markt ter beschikking als stille studeerplek. Dankzij de goede samenwerking met de parochie, kunnen we studenten de kans geven om in deze unieke locatie te komen studeren. Er is wifi en elektriciteit en de kerk is elke weekdag geopend van 9u tot 17u. Je kan per blok van 4u een plaats reserveren. Reserveren doe je via deze link: www.boom.be/studeren-kerk. Als de ruimte volzet is, kan je je op een reservelijst plaatsen. Als er dan een plaats vrijkomt, word je automatisch ingeschreven.

Openbare bibliotheek

Ook de bibliotheek heeft tijdens haar openingsuren vier plaatsen beschikbaar in de publieke ruimte van de bib. Je kan momenteel nog gewoon ter plaatse langsgaan, maar vanaf 31 mei raden we aan om op voorhand online te reserveren, zo ben je zeker van je studieplek. Je schrijft je in via www.boom.be/studeren-bib en volgt dan dezelfde inschrijfprocedure als voor de kerk.

Meer informatie en het reglement vind je op: www.boom.be/studeerplekken

%d bloggers liken dit: