Tentoonstelling ‘de kleinste & de kortste’ in de gemeente Hove

In de Kunstacademie van Hove willen ze een uitdagende en prikkelende omgeving creëren. Deze keer stellen de leerkrachten van de Gemeentelijke Kunstacademie tentoon.

De tentoonstelling kreeg de naam ‘de kleinste en de kortste’. De tentoonstelling kan worden bezocht op zaterdag 25 januari van 11 tot 13 uur in zaal Da Capo aan de Lintsesteenweg 1A. De toegang is gratis. En iedereen is er welkom. Misschien heb je ze al zien opduiken. Hier en daar heeft de Kunstacademie kunstwerken van leerlingen op elektriciteitskastjes aangebracht. Daarnaast zijn leerlingen muurschilderingen aan het aanbrengen in de Groenenborglei in Hove. Dit moet onze inwoners in Hove aangenaam verrassen als ze plots hier en daar een kunstwerk tegenkomen zeggen ze bij de kunstacademie.

Wil je actief op zoek gaan naar de kunstwerken op de elektriciteitskastjes, dan kan je ze vinden op volgende (tien) locaties: hoek M. Vermeeschlaan en Patrijzenlaan, Lintsesteenweg (ter hoogte van de Ekstervoetweg), rotonde Lintsesteenweg, hoek Geelhandlaan- Onderwijsstraat, hoek Geelhandlaan-L. Dumortierstraat, hoek J. Lambrechtslei-Zinnialei, hoek Azalealei-Begonialei, hoek Leliestraat-De Ster, hoek Leliestraat-Mimosastraat en hoek Groenenborglei-Bloemenplein sluiten ze af bij de kunstacademie in de gemeente Hove.

%d bloggers liken dit: