Theater Cartouche VZW goes back to basics

Theater Cartouche, reeds 22 jaar een begrip in de zuidrand van Antwerpen.
U leest het correct, Theater Cartouche, werd eind vorige eeuw opgericht.

22 jaar het is niet niks. We speelden om en bij de zestig toneelstukken. Sommige werden meerdere malen hernomen of zelfs op andere locaties gespeeld.
In die ‘lange’ periode hebben we heel veel publiek mogen ontvangen, hebben we ook heel veel medewerkers zien komen en gaan.
Niks scheen ons klein te krijgen, we waren jong en gedreven.

We zijn echter nog lang niet uitgespeeld!!
Voor wat het seizoen 2021 – 2022 betreft namen we de belangrijke beslissing om onze vast stek te verlaten en ons terug te gaan concentreren op onze hoofdbezigheid, toneelspelen en regisseren.

U kan ons vinden op de jaarmarkt feesten in Edegem op 4 en 5 september. Onze standplaats bevindt zich voor ‘het huis van het kind’ in de Drie Eikenstraat.
U kan daar en dan al inschrijven op onze grote Sinterklaas-actie. Want ook dit jaar biedt de Sint samen met zijn pieten heel wat mogelijkheden aan. (live-streams, gepersonaliseerde filmpjes, thuisbezoeken, …)
12 februari 2022 organiseren we een grootse quiz in zaal Elzenhof te Edegem.
Onze eerstvolgende theaterproductie, de deurenkomedie ‘deurdedeurdeur’ in een regie van Nancy Shea, spelen we eind mei, begin juni 2022 in het forttheater.

We vonden dat bij een nieuwe start er ook een nieuw logo hoorde. Onze look is dus een beetje aangepast maar we garanderen u dat we er nog altijd volle bak voor gaan om het u, ons publiek, naar zijn zin te maken.

Loop zeker eens langs op de jaarmarktfeesten, bezoek onze website of facebookpagina.
Op die manier blijf je zeker op de hoogte van onze activiteiten.

%d bloggers liken dit: