Tweede elektrische deelwagen in Boechout wordt geladen met plaatselijk opgewekte elektriciteit

Omdat de elektrische deelwagen van Partago op het Jef Van Hoofplein vaak gebruikt wordt, investeert Partago in een tweede. Die staat bij het Populierenhof (Dr. Theo Tutsstraat 20), aan de ingang van het George van Raemdonckpark.

Dankzij ZuidtrAnt kunnen de elektrische deelwagens van Partago gekoppeld worden aan de zonnepanelen op het dak van de turnzaal van de Jan Frans Willemsschool en op de fietsenstalling van sportpark Sneppenbos. De opgewekte energie wordt naar de laadpalen van de elektrische wagens gestuurd.

Nog geen deelwagen in jouw buurt?

Wist je dat je samen met de buren een Partago-community kan aanvragen? Op www.partago.be/nieuwe-community kan je op een kaart aangeven welke buurt interesse heeft in een deelauto. Wanneer er genoeg aanvragen uit een buurt komen, bekijkt Partago of een extra deelauto mogelijk is.

Elektrische bakfiets

Rijd je liever met een elektrische bakfiets? Op het woonerf bij het kruispunt van de Vremdesesteenweg, Gillegomstraat en Mussenhoevelaan kan je een elektrische deelbakfiets ontlenen, ook via de Partago-app.

%d bloggers liken dit: