Vaccinatiecentrum Pallieterland zoekt opnieuw helpende handen

Vaccinatiecentrum Pallieterland zoekt opnieuw helpende handen

De hogere overheid besliste om in de strijd tegen corona een nieuwe vaccinatiecampagne te lanceren vanaf september. Iedereen boven de 18 jaar krijgt de kans om een herfstprik te halen.

In de vaccinatiecentra worden voorbereidingen getroffen om in september op te schalen. Ook in vaccinatiecentrum Pallieterland zijn de voorbereidingen aan de gang om vanaf 5 september weer volop van start te gaan.

Wellicht zal het vaccinatiecentrum elke dag 3 shiften voorzien tot eind oktober. Ook het call center zal weer volledige dagen bemand worden met meerdere medewerkers per shift. De ochtendshift loopt van 7.30 tot 12 uur, de middagshift van 11.30 tot 16 uur en de avondshift van 15.30 tot 20 uur.

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn er opnieuw helpende handen nodig. We zoeken nog medewerkers voor alle profielen, d.w.z. medewerkers voor het callcenter om alle vragen van burgers te beantwoorden, stewards om bezoekers in het vaccinatiecentrum te ontvangen en begeleiden, administratieve medewerkers om de burgers in te checken en/of te boeken, … Ook medische profielen worden gevraagd zoals vaccinatoren en optrekkers van vaccins, die wel in bezit dienen te zijn van de juiste medische diploma’s.

Wil je graag meehelpen in de herfstcampagne, geef dan zo snel mogelijk je kandidatuur door. Je doet dit door een mail te sturen naar vaccinatiecentrum of te bellen naar 03 8000 410 of 0471 885 362.

Meer info:

Vaccinatiecentrum Pallieterland

tel. 03 8000 410 of 0471 885 362

vaccinatiecentrum

www.vaccinatiecentrumpallieterland.be

%d bloggers liken dit: