Verstoorde dienstverlening wegens nationale staking op woensdag 13 februari

Op woensdag 13 februari organiseren ACV, ABVV en ACLVB een nationale staking in alle sectoren. Wie wil weten of er hinder is in de stedelijke dienstverlening, kan de dag zelf contact opnemen met de stedelijke dienst of locatie om zeker te zijn dat die open is.

Antwerpenaars kunnen ook terecht op www.antwerpen.be voor meer info of bellen naar het stedelijk contactcenter op het nummer 03 221 13 33. De stad en haar districten wil de hinder tot een minimum beperken. Voor de kinderopvanglocaties werden de ouders op de hoogte gebracht of er hinder is in hun locatie of niet.

De dienst stadsreiniging probeert de dienstverlening inzake afvalophaling te verzekeren maar de stad vraagt haar inwoners die tijdens de nacht van dinsdag op woensdag of woensdag overdag een ophaling hebben om al hun afval (restafval, GFT, PMD en papier en karton) pas aan te bieden bij de volgende ophaling. Indien er toch veel huisvuil buitenstaat, beslist de stad om niet-selectief op te halen, dan gaat al het afval in één huisvuilwagen.  Alle containerparken in Antwerpen en haar districten zijn woensdag gesloten.

%d bloggers liken dit: