Visit Lier organiseert nieuwe reeks zondagswandelingen met stadsgids

Visit Lier en gidsenvereniging Argus staan weer te popelen om de pareltjes van Lier te tonen! Naar jaarlijkse gewoonte worden er in de zomerperiode rondleidingen georganiseerd waaraan je individueel of met je gezin kan deelnemen.

De stadsgids neemt je mee tijdens een boeiende rondleiding van 2 uur in onze stad of het stadsmuseum (1.5 uur). Om de twee weken kan je de hoogtepunten in de binnenstad ontdekken tijdens de historische wandeling (de klassieker!). De andere zondagen wordt er afgewisseld tussen verschillende actuele themawandelingen.

Een extraatje dit jaar is dat er twee fietstochten op de agenda staan, één rond het thema stadsontwikkeling, de ander rond huisvesting. Rond dit laatste thema is er ook een wandeling. Ook het bezoek aan het stadhuis werd als nieuwe optie toegevoegd aan het aanbod.

De wandelingen lopen van 6 juni en t.e.m. 26 september en starten elke zondag om 14 uur op de Grote Markt. Op 12 september is er geen wandeling voorzien omwille van het Open Fortenweekend.

Het overzicht van de data en thema’s vind je in bijlage.

De grootte van de groepen is afhankelijk van de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen. Omwille van die maatregelen is het sterk aangeraden om vooraf in te schrijven via info.

De kostprijs van een rondleiding bedraagt 5 euro per persoon. Voor houders van een UiTPAS met kansentarief is dit slechts 1 euro per persoon. Vooraf betalen via overschrijving is wenselijk.

%d bloggers liken dit: