Wielerclub uit Niel houdt eetfestijn ten voordele van Kom Op Tegen Kanker

Volgende weekend, op vrijdag 15, aterdag 16 en zondag 17 maart zal een groep Wielervrienden die zich Team High Hopes laat noemen in Niel een eertfestijn houden ten voordele van het goede doel.

Met een echt streekgerecht, Schep van Trien den Heilige (een streekgerecht met paardenstoofvlees), willen ze geld inzamelen voor Kom Op Tegen Kanker. Voor mensen die het niet lusten is er ook vol-au-vent en frietjes. Zaterdagavond en zondagavond zijn al volzet maar op vrijdagavond en zondagmiddag kunnen er zeker nog mensen bij. Je kan in Niel komen smullen tegen achtien euro voor volwassenen en tieneuro voor kinderen.

Reserveren is aangeraden via een mail naar highhopes.kotk@gmail.com. Met de opbrengst van het evenement wil High Hopes haar steentje bijdragen in de strijd tegen kanker. De vriendengroep wil niet alleen twee keer 1.000 kilometer fietsen, maar ook 100 kilometer lopen voor Kom op tegen Kanker. Daarvoor moet wel in totaal 12.500 euro aan inschrijvingsgeld worden ingezameld. Alles vindt plaats in feestzaal De Met op de Heideplaats.

%d bloggers liken dit: