Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth in Duffel organiseert jobdag

Op dinsdag 23 augustus organiseren de medewerkers van het woonzorgcentrum Sint-Elisabeth in Duffel een jobdag. Tijdens dit evenement geven medewerkers extra info over zowel de vrijwilligerswerking als andere vacatures in het woonzorgcentrum.

Tijdens de wekelijkse markt op dinsdag 23 augustus is iedereen welkom op de jobdag van het woonzorgcentrum in Duffel. Een aantal verantwoordelijken geven een woordje uitleg bij verschillende functies. Ook vrijwilligerswerk, de werking van de mindermobiele centrale en het project vereenzaming zullen toegelicht worden.

“Met deze jobdag willen we mensen warm maken om vrijwilligerswerk te komen doen bij ons. Verder staan er nog een aantal vacatures open die we graag willen invullen met gemotiveerde en enthousiaste sollicitanten”, vertelt Bruno Vansteenwegen, beleidscoördinator zorg. “We willen zoveel als mogelijk kunnen inspelen op de vragen, noden en interesses van onze bewoners. Elke extra helpende hand is daarom meer dan welkom.”

“We willen onze teams versterken en uitbreiden dus kom zeker even langs. Helpende handen zijn steeds welkom in ons woonzorgcentrum Sint-Elisabeth”, vult schepen van zorg, Luc Van Houtven, aan.

Geïnteresseerden kunnen langskomen van 8 tot 13 u. aan het standje ter hoogte van het woonzorgcentrum in de Kwakkelenberg.

%d bloggers liken dit: