Worstenbrood voor het personeel in Edegem

Oppositiepartijen CD&V, Groen, Open VLD, sp.a en PVDA delen vandaag worstenbroodjes uit aan de personeelsleden in de Gemeentehallen in Edegem, symbolisch als steun voor het personeel en de bezorgdheid voor Edegem.

Bart Breugelmans (fractieleider CD&V en initiatiefnemer) vertelt “De oorsprong van ‘verloren maandag’ komt van ‘verzworen maandag’, de dag waarop sommige ambtenaren de eed aflegden. Op deze dag delen wij symbolisch worstenbroodjes uit aan het personeel, uit steun voor het personeel en uit bezorgdheid voor onze gemeente. Het Edegemse N-VA-bestuur voert een kaalslag door de gemeentelijke diensten, en dat zal iedereen voelen, niet alleen de personeelsleden, maar ook de Edegemnaar.” We zijn bezorgd om Edegem. Samen met alle oppositiepartijen dienen we gezamenlijk bezwaar in en vragen tot bijkomende verduidelijkingen omtrent de gestemde meerjarenplanning van de gemeente.

De impact van de besparingen en die van de daling van de personeelsuitgaven op het financiële evenwicht is onduidelijk. Het Agentschap Binnenlands Bestuur en het provinciebestuur zullen dit onderzoeken.” En ook wij zullen alles nauwlettend in het oog houden.

Niet één tegen allen of allen tegen één, wel met zijn allen voor een warm Edegem met een hart sluit de fractieleider van CD&V af in Edegem.

 

%d bloggers liken dit: