1050 euro voor Bone 4 Kids dankzij WTC De Lustige Trappers

HOVE – Een mooie check van 1050 euro is het resultaat van een heel weekend hard zwoegen voor Freddy Smet en zijn WTC De Lustige Trappers. Op zondagavond was er als sluitstuk van een heel weekend Bone 4 Kids de overhandiging van de Check aan de mensen van Bone 4 Kids zelf. En daar was heel wat aan vooraf gegaan.

De voorstellingsavond met een sofagesprek op vrijdagavond, een gezinsfietstocht op zaterdag, een begeleide fietstocht op zondag, een infostand van Overrslag met info over hartritmestoornissen en vooral de erg knappe tentoonstelling Mijn Peleton van lokale kunstenaar Jef Sterckx.

“Het was alweer een weekend erg hard werken voor dit resultaat,” vertelde Duiveltje Doet al Freddy Smet bij de overhandiging van de cheque. “Maar het is nogmaals het bewijs dat er in onze club die er hele zware maanden heeft opzitten toch zeker nog mensen rond lopen met het hart op de goede plaats en mensen die onze club ondanks alles wel trouw blijven.”

Ook lokale radio Frekwent wil zich daarbij aansluiten. En dit in de eerste plaats om de voorzitter van deze WielerToeristenclub een Hart onder de riem te steken.