14 adviesraden presenteren hun doelen voor de gemeente

KONTICH – Dorpslijst Sander luistert naar de adviesraden van Kontich en Waarloos op 30 januari in de Altenakapel. Voor Dorpslijst Sander is het van groot belang dat iedereen die wil participeren ook die kans krijgt.

“We willen mensen in beweging zetten. We durven te vernieuwen en dat kan enkel door samen te werken. Zo bepaalt onze gemeente haar eigen toekomst. De adviesraden spelen daarin een cruciale rol: hun leden hebben een goede terreinkennis vanuit hun ervaringen in hun vereniging, wijk of organisatie waarvoor ze zich belangenloos inzetten. En deze mensen willen we graag aan het woord laten,” zegt schepen Joost Fillet.

“Daarom nodigden we de veertien Kontichse adviesraden uit hun dromen neer te schrijven, te bespreken en te delen. De voorzitters van de adviesraden kwamen meermaals samen. Ze luisterden naar elkaar en ontdekten verschillende gezamenlijke dromen. Die uitwisseling is belangrijk om resultaten te behalen. Op dinsdagavond 30 januari presenteren de adviesraden hun aanbevelingen in de Altenakapel aan de lokale politici. Deze avond zal van start gaan om 20u en uiteraard is iedereen er welkom,” zeggen ze in de gemeente Kontich.