14 jaar kringloopgeluk bij Opnieuw & Co

DUFFEL – Veertien jaar geleden opende Opnieuw & Co vzw een filiaal aan de Hondiuslaan 46 in Duffel. De cijfers bewijzen dat deze megastore ook een megasucces is geworden.

“Zo ontvingen we in Duffel het afgelopen jaar wel 107 513 klanten die in totaal maar liefst 632 598 goederen een tweede thuis gaven,” zeggen ze bij Opnieuw & Co. I

n de gemeente Duffel gaat de voorkeur duidelijk uit naar textiel. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar klanten voor komen. Het aanbod in onze winkels is zeer groot. Van fietsen, boeken, kleding, speelgoed, huisraad en meubelen tot elektro waar 1 jaar garantie op wordt gegeven. Toen de winkel in Duffel haar deuren 14 jaar geleden opende, stonden er 10 medewerkers klaar om de klanten verder te helpen. Ondertussen staan er wel 46 medewerkers paraat om elke dag de winkelbelevenis compleet te maken voor elke klant.

Op zaterdag 20 januari staat het Opnieuw & Co-personeel niet alleen klaar om klanten te helpen, maar ook om iedereen te bedanken. “Wij trakteren alle bezoekers op een glaasje cava of fruitsap en lekkere hartjeswafels. Daarnaast krijg je 10% korting op alle goederen,” laat de winkel nog weten. De winkel in de gemeente Duffel is open van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur.